Egy szívemnek kedves bloggerina, Viki játékra hívott. A lényeg, hogy üzennem kell a 16. évét élő önmagamnak - bármekkora terjedelemben, ami eszembe jut. Hát íme:


Kedves Kicsi Én!


Nagyon fontos dolgokat mondok most el neked. Kérlek, légy kitartó. Ne hidd azt, hogy nincs helyed ebben a világban. Ne lázadj, hanem várj. Eljön a te időd. Ami számodra most a legfőbb problémát okozza, megoldódik idővel, hidd el. És igenis lesznek igaz barátaid, lesznek, akik melletted állnak majd a bajban, nem kell tovább egyedül cipelned a terheket. És bár lesznek buktatók, kerülnek olyan emberek és helyzetek az utadba még, akiket és amiket következetes gáncsnak fogsz fel, hasznodra fog válni minden egyes negatív lépés, okulj belőle, nem vagy és leszel rossz ember. Higgy magadban.


TAnulj, mert később bánni fogod, hogy bár tudod, többre lennél képes, nem aknázod ki minden lehetőséged, nem fordítasz kellő figyelmet a valóban fontos dolgokra. Ne kapálózz a szeretetért, jönni fog. Most a saját képzéseddel foglalkozz. Fogsz találni egy embert, aki majd jóban rosszban melletted lesz, és ez a kapcsolat gyümölcsözni fog (hármat is :D), úgyhogy nem kell mindenáron valaki, azaz bárki. Okos vagy, mutasd meg! És legfőképpen ne félj minden egyes naptól.


Eljön az a nap, mikor büszke leszel arra, amit elértél. De most még küzdened kell. Fontolj meg minden lépést, és minden rendbe jön. 

Hát ez volna. Akiknek tovább adnám:

Amplik
Edige
Mammka
Hajnalimosoly (Mária)
Bogyimami

Öt embernek kell továbbadnotok, izgatottan várom az írásotokat.